iniciqui somla galeriaartistese-revistacontactar


Sala Quatre
 
Museu d'Art i Història de Reus
plaça de la Llibertat, 13

Concepte vs Representació

Exposició que ha reflexionat sobre un dilema molt vell en el mon de l’art. Fa prop de cent anys que es discuteix i possiblement dintre de cent mes encara serà motiu de debat. 

Per a portar a terme aquesta exposició col·lectiva, els set artistes d’ARTISTERI participants, han preparat individualment i sense coneixença ni informació de que preparaven els altres companys, les seves respectives obres. 

El resultat de l’exposició, ens ha donat el resultat previsible. Donada la diversitat d’estils entre els set pintors, ha quedat un conjunt d’obra on no han desdit unes obres de les altres i ha quedat molt clar que unes eren essencialment conceptuals i altres clarament representatives. Com a dada interessant, que els artistes que per aquesta mostra van optat pel concepte, altres vegades treballen la representació i a l’inrevés, alguns dels que van mostrar mes realista (si es que es pot dir així) treballen tot sovint el concepte. 

ARTISTERI, com a grup plural i de reflexió, no volem concloure res definitiu, la exposició ha estat oberta a tothom i a totes les opinions, el dilema el resoldrà el temps.

mes fotos de la expo

 mostra
d'Art de Reus
FIRA de Reus (Bellisens-Tecnoparc)

Febrer 2012Nova exposició col·lectiva a Reus. Una mostra d'obra recent dels cinc artistes: Gerard Valls, Fina Veciana, Lluís S. Abelló, Agustench i Lluís Llop, que han representat al grup en aquest important certament de l'art.  Xavier Gabriel, també membre del nostre grup, però que per l'ocasió ha optat per una magnifica mostra individual.

A sigut el primer any, en que aquesta fira d'art, que any rere any es consolida per l'augment d'expositors, artistes, agrupacions i galeries; s'ha celebrat a les noves instal·lacions de Fira de Reus al Tecnoparc (autovia de Bellisens). Cal fer especial menció a la nombrós públic que ha passat per aquestes noves instal·lacions i que amb la seva presencia han donat relleu i caliu a la mostra anual d'art de Reus.

mes fotos de la fira

 


Exposició sala Quatre
Museu d'art i història de Reus

Octubre 2010
 

Un bon grup d'afeccionats a l'art i amics ens han acompanyat en aquesta per nosaltres importantíssima inauguració. Ha estat quasi desprès d'un any de començar la caminada del grup, i hem tingut el plaer de poder mostrar una bona representació de l'obra del artistes que composen el nostre grup, amb tota la il·lusió, i a la vegada amb la màxima professionalitat, acurada selecció i presentació de l'obra. Molt conscients de la importància en el mon artístic que te la nostra ciutat de Reus.

Agraïm la presència a l'acte del Sr. Marc Ferran, en representació de l'Ajuntament i museus de Reus, el qual ens va encoratjar amb les seves paraules.

A destacar també la incorporació al nostre grup de dos nous i estimats membres: la pintora Marta Fàbregas de Cambrils i el també pintor i dibuixant Marius de Tarragona.

mes fotos de la inauguració

 


Sant Jordi a Riudoms

Diada de Sant Jordi 2010. Hem participat a la Fira del Llibre i Entitats culturals, que organitza la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Riudoms, a la plaça de l'església. Havem presentat una mostra de los nostres obres, especialment en paper en consonància a la diada del llibre.

El nostre agraïment a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Riudoms per les facilitats i l'oportunitat de poder mostrar les nostres obres en tan senyalada diada.

mes fotos

 


11é Saló d'art / Fira Antiquaris 02/2010

Sis dels membres d'Artisteri, hem participat al 11é Salo d'Art que com cada any, Fira de Reus organitza dintre del certamen Antiquaris. D'esquerra a dreta, Marta Fàbregas, Lluís S. Abelló, Fina Veciana, Xavier Gabriel, Lluís Llop i Marius.


TV Cambrils 19/01/2010

L'equip de la TV Cambrils, ens han visitat i ens han fet un llarg reportatge. Aquí dues fotos de record de la seva visita, mentre Montse Dolcet i el seu equip preparaven la entrevista. Gràcies.


Premsa 12/01/2010

El diari Mes Reus ens ha dedicat també un bon article, sempre els nostres agraïment al rotatiu.

ampliar imatge per veure noticia sencera


Premsa 11/12/2009

El diari independent El Punt en la seva edició per a les comarques tarragonines han publicat en el numero del dia 11/12/2209 un extens article sobre la inauguració i l'activitat que hem empres a Artisteri. Els nostres agraïments al rotatiu.

ampliar foto

link a l'edició digital del diari
http://www.elpunt.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/114095-vuit-artistes-creen-lassociacio-artisteri-amb-seu-a-riudoms-per-facilitar-la-promocio-i-venda-de-lobra.html


Inauguració 10/12/2009

La inauguració de l'exposició permanent dona inici formal a l'activitat de la nostra entitat. Molts artistes i simpatitzants del mon de l'art ens han acompanyat el dia del tret de sortida. Al parlament inaugural del president Lluís Llop, s'hi varen afegir les veus dels altres artistes del grup. De tots plegats, va quedar clara la inquietud en que cal fer tots els esforços possible per tal que el gran públic perdi la por a acostar-se al mon de l'art. Així com animar a la gent de les nostres comarques al col·leccionisme d'art.

La intervenció de Lluís S. Abelló, pintor membre del grup i també president de l'Associació Reusenca d'Artistes, una vegada mes va incidir en el fet de la gran creativitat de la gent de les nostres comarques del Mediterrani, que fa que hi hagin tants i tan bons artistes, es pot ser una causa de que públic en general i medis, no facin massa cas de les arts plàstiques, en quan tindria que ser a l'inrevés.

mes fotos de la inauguració

Gijón 03/07/2009

Tres dels nostres artistes han inaugurat l'activitat d'Artisteri a Gijón. Susana López (organitzadora de la mostra), Lluís S. Abelló i Lluís Llop estan participant d'una mostra col·lectiva que inaugura una nova sala al passeig marítim de la turística ciutat asturiana.


 

Properes activitats


 

 


 

revista digital / webs amigues / contactar